Rólunk
A nevem Horváth Richard .
Képesitett szakács vagyok, és ahhoz hogy jól és ízletesen tudjak főzni, sokat kellett tanulnom.
Elméleti tudásomat a Rimaszombati vendéglátó ipari szakközép iskolában szereztem.
Gyakorlati főzési és vendéglátási tudásomat Szlovákiában:
- a Dudince – i Agrozdrav gyógyszálló éttermében
- a Nagykürtösi Jakub étteremben
- a Dunajská Lužná Olasz pizzériában szereztem meg.
Ezután pályámat Magyarországon folytattam.
Magyarországon is igen rangos és előkelő éttermekben szereztem meg további tudásomat,
mint a:
- Csülök Csárda Esztergom ,
- Hotel Visegrád ,
- Trófea Étterem Budapest
ahol mind a vendégek, mind a munkaadóim meg voltak elégedve a munkámmal.
Végül eljött az a pillanat amikor úgy döntöttem , hogy a magam ura leszek és étkezési szolgáltató céget alapítok –ÉTELFUTÁR FORMÁJÁBAN
2013 . január 1-től a saját Ipolynyéki szakácsmühelyemben várom a megrendeléseket.