Rólunk

A nevem Horváth Richard .

Képesitett szakács vagyok, és ahhoz hogy jól és ízletesen tudjak főzni, sokat kellett tanulnom.

Elméleti tudásomat a Rimaszombati vendéglátó ipari szakközép iskolában szereztem.

 

Gyakorlati főzési és vendéglátási tudásomat Szlovákiában:

  • a Dudince – i Agrozdrav gyógyszálló éttermében
  • a Nagykürtösi Jakub étteremben
  • a Dunajská Lužná Olasz pizzériában szereztem meg.
     

Ezután pályámat Magyarországon folytattam.

Magyarországon is igen rangos és előkelő éttermekben szereztem meg további tudásomat,
mint a:

  • Csülök Csárda Esztergom ,
  • Hotel Visegrád ,
  • Trófea Étterem Budapest

ahol mind a vendégek, mind a munkaadóim meg voltak elégedve a munkámmal.

 

Végül eljött az a pillanat amikor úgy döntöttem , hogy a magam ura leszek és étkezési szolgáltató céget alapítok –ÉTELFUTÁR FORMÁJÁBAN


2013 . január 1-től a saját  Ipolynyéki szakácsmühelyemben várom a megrendeléseket.

Képeink